Om os

 

Probygger.dk sælger byggematerialer til alle inden for EL, VVS og ventilation. Vi bestræber os på høj kvalitet samt hurtig levering, hvor kunden er i centrum. Vores kunde segment er både private og erhverv inden for alle brancher.

Vi bestræber os på at give kunden en god oplevelse, samt tilbyde en god service fra stor viden inden for komponentsammensætning og installation. 

 

Probygger.dk er en virksomhed der er opbygget på en bred erfaring indenfor EL, VVS samt ventilation, samt installation af dette. Vores kompetancer udmønter sig i vores grundige beskrivelser og et troværdigt produktudvalg. Ønkskes det, står vi altid klar til at hjælpe vores kunder til den perfekte skrædersyet løsning indenfor vores vare sortiment.

 

Probygger.dk har flere samarbejdspartnere, hvor der ligeledes kan søges råd og vejledning omkring opsætning og samling af vores produkter. Kontakter du os, finder vi den rigtige samarbejdspartner lige præcis til din opgave. 

 

Hvis der skulle være spøgsmål eller søgningen efter et produkt gik forgæves er vi altid klar til at hjælpe vores kunder med hurtigt svar     

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på e-mail, hvis du har spørgsmål eller mangler et produkt.

 

Mail adresse: info@probygger.dk