Om os

 

Probygger.dk sælger byggematerialer til alle inden for EL, VVS og ventilation, vi bestræber os på høj kvalitet samt hurtig levering hvor kunden er i centrum. Vores kunde sekment er både private og erhverv inden for alle brancer.

Vi bestræber os på og give kunden en god oplevelse samt tilbyde en god service fra stor viden inden for komponentsammensætning og installation. 

 

Probygger.dk er en virksomhed der er opbygget på en bred erfaring indenfor EL, VVS samt ventilation, samt installation af dette. Vores komprtancer udmønter sig i vores grundige beskrivelser og et troværdigt produktvalg. Ønkskes det, står vi altid klar til og hjælpe vores kunder til den perfekte skrædersyget løsning indenfor vores vare sortiment.   

 

Probygger.dk har flere samarbejdspartnier hvor der ligeledes kan søges råd og vejledning omkring opsætning og samling af vores prodkuter. Kontakter du os finder vi den rigtige samarbejdspartner lige præcis til din opgave. 

 

Hvis der skulle være spøgsmål eller søgningen efter et produkt gik forgæves er vi altid klar til og hjælpe vores kunder med hurtig svar     

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på e-mail, hvis du har spørgsmål eller mangler et produkt.

 

Mail adresse: info@probygger.dk